fbpx

Frietrock 2022 presenteert smakelijke affiche

Frietrock 2022 presenteert smakelijke afficheKan het nog Belgischer? Een frietfestival met een stevige rock- en metalsaus! De organisatie van Frietrock 2022 serveert dan ook een zeer smakelijke affiche om de 13e editie te vieren. Ook dit jaar gaat de opbrengst van de optredens op de Battlefield Stage en de Bunker Stage naar een goed doel.

Op vrijdag wordt er stevig voorgebakken op het festivalterrein met Hudič, Braindead, Verwilderd, Spendidula, Knalhart, Bèrelør, Temptations For The Weak en Concrete Priest.

Temptations For The WeakZaterdag staan dan weer bands als Wardogs, Our Common Sense, Backdoor Solution, Worlds Beyond, TurboWarrior of Steel, Catalyst, Virus Inhumanity, Malfested, Provectus, Patroness, Works of the Flesh, Slaughter The Giant, Abacination, Fields of Troy, Primal Creation, Fat Bastard en Slagter op het menu.

Zondag serveert het festival Wound Collector, Asvana, Darker Days Ahead, Wröng, Nocturnal Empire, The Evil Pony’s, Cuttermess, Cathubodua, Charkutterie, Muddler, Gore Force 5, Marche Funèbre, Torn AD, Stung en Overtime op beide podia.

Frietrock 2022 vindt plaats op het festivalterrein aan Hoendergaarsen in Arendonk van vrijdag 26 tot en met 28 augustus. Het festival is volledig gratis, inclusief parking, camping en camperplaatsen. De organisatie vraagt wel om op voorhand te registreren via de website. Zo kan het festival iedereen op voorhand voorzien van comfortabele faciliteiten. Voor dat dagticket krijg je dan 5 drankbonnen of 15 wanneer je een combiticket neemt.

Frietrock 2022 affiche