fbpx

Fonnefeesten 2022 presenteert affiche

Fonnefeesten 2022De feesten in Lokeren zijn meer dan alleen de Lokerse Feesten! Zo kan je aan de andere kant van de Grote Kaai terecht op de Fonnefeesten 2022. Het festival loopt gelijktijdig en duurt ook 10 dagen in de Lokerse binnenstad. De organisatie heeft inmiddels de volledige affiche bekend gemaakt.

Fonnefeesten 2022 presenteert affiche

Op de affiche van het festival prijken namen als Discobar Galaxie, Axelle Red, Stef Kamil Carlens, The Wolf Banes, Les Négresses Vertes, Stahlzeit, Eppo Janssen, Mise En Scene, Buscemi, Vive La Fête, Compact Disk Dummies, Amber Broos en Charles.

Alle bevestigde namen kan je hieronder ontdekken op de affiche.

Meer goed nieuws is dat het festival nog steeds volledig gratis is, de pintjes 2,5 euro blijven en er herbruikbare bekers worden gebruikt zonder statiegeld. je krijgt zelfs nog een gratis drankje als je 10 bekers kan inbrengen.

De Fonnefeesten 2022 vinden plaats in het Prinses Josephine Charlottepark te Lokeren van vrijdag 5 augustus tot en met zondag 14 augustus. Het festival is volledig gratis en ook geen gedoe met drankbonnen of cashless bandjes. Je kan rechtstreeks betalen met Payconiq aan den toog.

Fonnefeesten 2022 presenteert affiche
Fonnefeesten 2022 affiche