fbpx

Floatline 2023 onthult affiche en timetable

Waarom is mijn festivalpintje zo duur?Ontdek nu al het aanstormend talent voor de festivalzomer van 2024 op Floatline 2023. Het Limburgs festival is klaar voor een weekend aan muzikale ontdekking aan democratische prijzen. Zo staan vrijdag Zwaartekr8, Thick Onions, Kookaburra, Stay Idle en Gingersouls op het programma. Net zoals zaterdag, wordt de festivaldag gestart met een happy hour.

Floatline 2023 onthult affiche en timetableEen dag later vullen Slinky & The Spanish Beast, Cellar, Noonzy, The Love, Isaac Roux en Jack Vamp & The Castle of Creep de podiumplanken van de Main Stage. In The Shelter staan dan weer optredens gepland van Luna & De Maanstenen, Desmond Dandies, Koala Disco, Simon en Le Motat. Wie liever een portie beats op zijn bord wil krijgen, kan terecht in Shapes met Nonk, Cheeva, Leo Diaczo, Patje, Stash en Fledermouse.

Floatline 2023 vindt plaats op de terreinen van schutterij Sint Harlindes in het Oudsbergense Ellikom op vrijdag 1 en zaterdag 2 september. Tickets voor Floatline 2023 zijn beschikbaar via de website waar een combiticket amper 17 euro kost. Een dagticket voor vrijdag heb je al voor 5 euro en zaterdag kost dan weer 15 euro. Jongeren onder 16 jaar mogen gratis het festival bezoeken.

Floatline 2023 Timetable
Floatline 2023 Timetable