fbpx

Eerste namen voor W-Festival 2017

De eerste namen voor de Belgische festivalzomer komen niet van Rock Werchter, Graspop of Groezrock. Maar van het W-Festival, dat eind augustus plaatsvindt. Het festival heeft meteen 3/4de van hun huiswerk klaar. Zo mag dus met een goed rapport aan komend festivalseizoen beginnen.

w-festivalDe organisatie schakelt over van een eendaags festival naar een driedaagse op 18, 19 en 20 augustus. De eerste dag kan er opgewarmd worden met bands van eigen bodem in de Wavetent. La Lune Noire, Portrait B, Honeymoon Cowboys, Schmutz, Star Industry, The Arch en afsluiter Zebedeus.

Zaterdag staan Lene Lovich & Band, Vomito Negro, T’Pau, Desireless, Peter Hook met 100% Joy Division, Fischer Z en Front 242 op de planken van de Main Stage. Voor de afterparty kan je terecht bij Neon Electronics en Zebedeus.

Op de laatste festivaldag zullen Hante, China Crisis, The Kids en Big Country de Main Stage opwarmen. De organisatie belooft hier nog 3 headliners in november. Het festival mag afsluiten met een comeback van Red Zebra en Zebedeus

W-Festival 2017 vindt plaats op de terreinen achter Den Brandewijn in Wortegem-Petegem van 18 tot 20 augustus. Tickets zijn beschikbaar vanaf 1 december via Ticketmaster aan €85 voor een weekendticket of €50 voor een dagkaart. Je kan ook een Weekend-VIP ticket kopen voor €263, voor één dagje VIP betaal je €153. Een campingticket kost zo’n €25.

charcoal