fbpx

Eerste namen voor Ronquières 2023

Eerste namen voor Ronquières 2023 met PlaceboHet Waalse Ronquières is de laatste jaren aan een mooie opmars bezig. Zo zal ook in 2023 het festival 3 dagen plaatsvinden. De organisatie heeft hiervoor dan ook grote namen gevonden om de affiche van komende editie te dragen. Zo staat Placebo bovenaan het programma van zaterdag en een dag later staan The Prodigy en Franz Ferdinand te pronken op het festival.

Eerste namen voor Ronquières 2023 met Franz FerdinandNog meer namen op vrijdag met Adé. Fake Empire, Indochine, Julien Granel, Kid Noize, Kids Return, Louise Attaque en The Subways. Op de dag van Placebo zakken ook Disiz, Elia Rose, Feder, Jain, Juliette Armanet, Kaky. Ofenbach, Pierre De Maere, Whispering Sons en Zaho De Sagazan af naar Ronquières. Op de slotdag ontvangt het festival Benjamin Biolay, Jeanne Added, Juicy X, Marie-Flore, Rori. Shaka Ponk, St-Graal, The Haunted Youth en Thomas Frank Hopper.

Ronquières Festival 2023 vindt plaats op het hellend vlak van Ronquières op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 augustus. Tickets voor Ronquières 2023 zijn beschikbaar via de website. Combikaarten voor 3 dagen zijn te koop vanaf 139 euro, voor een plekje op de camping komt er 25 euro bij. Dagtickets kan je aankopen vanaf 59 euro en er zijn ook VIP-tickets beschikbaar.