fbpx

Eerste namen voor Cirque Magique 2022

Cirque MagiqueVoor de komende editie van Cirque Magique 2022 strikte de organisatie weer de fijnste namen uit de house en elektro scene. Deze dj’s zullen het dak van de circustent blazen op het West-Vlaamse festival. Cirque Magique staat bekend om zijn unieke en magische setting.

Zo ontvangt het festival op vrijdag Nico Morano, Axel Haube, Bröder en Oxes om het spektakel te openen. Zaterdag schiet het festival volledig op gang met Bjarki, Jan Vercouteren, Marco Bailey, Miss Melera, SHDW, Obscure Shape, Amare, David Asko, Dimitri Andreas, G-Rald, Heckman, Keyser, Nathan Fix, Nick Bril en Parallel Circuit.

Op de laatste dag staan M.I.K.E. Push, Paul Ritch, Yves Deruyter, Ampe, Endove, Jeroen Delodder, Lebawski, Massaar, Michael Forzza, Mr Sam, Peo Watson, Red D en Youri Parker achter de draaitafels.

Cirque Magique 2022 vindt plaats op 12, 13 en 14 augustus rond het Kasteel van Bossuit in het West-Vlaamse Avelgem. Tickets zijn meteen beschikbaar via de website waar een Full Circus ticket voor 3 dagen festival €74.25 kost. Dagtickets zijn beschikbaar aan €25.25 voor vrijdag, €33.25 voor zaterdag of €27.25 voor zondag.

Cirque Magique 2022