fbpx

Eerste lading namen voor Wireless 2015

WirelessWe hebben een tijdje op nieuws van Wireless 2015 moeten wachten maar vandaag kwam Live Nation dan toch met zowel goed als slecht nieuws naar buiten. Het slechte nieuws is dat er geen editie in Birmingham zal plaats vinden dit jaar en zo blijft er enkel de editie in Londen over.

Het goede nieuws is dan weer dat de eerste namen bekend zijn: Drake, Avicii, Kendrick Lamar, David Guetta en Nicki Minaj zullen het festival headlinen. Op vrijdag staat er naast Drake ook nog Labrinth, Nero, Duke Dumont, Joey Bada$$, Fuse ODG, Krept & Konan, ILoveMakonnen, G-Eazy, Little Simz en OCD Moosh & Twist op de affiche. Zaterdag heb je naast Avicii en Kendrick Lamar ook nog Knife Party, Childish Gambino, Gorgon City, Raleigh Ritchie, Indiana en Stormzy op het festival. Op de laatste dag heb je dan Jessie J, Clean Bandit, August Alsina, Wretch 32, Grandmaster Flash, Arrested Development, Logic en George The Poet die de dag mogen volmaken voor David Guetta en Nicki Minaj.

Wireless London 2015 vindt plaats van vrijdag 3 juli tot en met zondag 5 juli in het Finsbury Park te London en viert zijn 10de verjaardag. Tickets zijn beschikbaar vanaf dinsdag 3 februari om 9u lokale tijd via Ticketmaster UK.

Eerste lading namen voor Wireless 2015
Eerste lading namen voor Wireless 2015