fbpx

Een pak nieuwe namen voor Jera On Air 2015

lm7y19721Jera On Air heeft weer een lading nieuws klaar. Helaas zit er ook slecht nieuws bij want de Australische metalcore band Northlane zal niet afzakken naar het festival. Maar niet getreurd, want Millencolin, Caliban en Polar worden dan weer wel toegevoegd aan de affiche. Eerder kregen al onder andere A Day To Remember, All Time Low, Enter Shikari en Lagwagon hun plekje op de poster. Op 24 april mogen From The Heart, Nasty Toaster, Dock 83 en Daylight het in Eindhoven onderling uitmaken voor een plekje op de affiche te bemachtigen.

En dat is nog niet alles. Vorig jaar experimenteerde het festival met showcases en dat is duidelijk in de smaak gevallen want ook dit jaar doen ze het opnieuw en een pak groter. Deze showcases worden gepresenteerd door The Vitelia Voeders Punkrockbar. White Russian Records brengt Hesperian, Smash The Statues en Dead Giveaway mee. El Topo Bookings heeft Ghouls, Counting Coins en Tree House Fire in petto. Mad Addiction Bookings komt af met Midday Committee, Alive Again en Holly Would Surrender. Ook Doomstar Bookings is aanwezig met Villainy, Collision en Nuclear Devastation. En ook Shield Recordings stuurt Rivershores, Irish Handcuffs en Accelerators naar het festival.

Jera On Air 2015 vindt plaats op 19 en 20 juni in De Vlies van het Limburgse Ysselsteyn. De Early Birds zijn helaas al allemaal over de toonbank gevlogen, maar voor 60€ kun je erbij zijn. Met overnachting erbij zal je 17,50€ extra moeten neertellen. Dagkaarten kosten 30€ voor vrijdag en 50€ voor zaterdag.

JOAff