fbpx

Een pak nieuwe namen voor Down The Rabbit Hole 2015

Het Nederlandse Down The Rabbit Hole heeft haar affiche voor komende editie verder aangevuld. Zeven nieuwe acts en een goedgevuld programma voor het Vuige Veld, het Idyllische Veldje en een pop-up feestje op de Driving Decks. Eerst beginnen we met de 7 namen en dat zijn Leftfield, The Cat Empire, Che Sudaka, Rangleklods, Janne Schra, Hunee & Thomas Martojo en Jameszoo.

thecatempire_normalDan gaan we over naar het Vuige Veld, het rock & roll-hart van Down The Rabbit Hole. Tot diep in de nacht een flinke dosis psychedelica, punk, garage, hillbilly, surf, ska, reggae en beat waar Spike’s Pick, Goe Vur In Den Otto, The Blackwax, RNR Highschool, Postpunnk Delivery, Hippie Hippie Shake met The Hippie Hippie Hoorah’s, Punkjes Op De I met Slowpoke, Township Trip met Tommi, Ga Garazie met Blonde & Redhead, Dicke Rock Block, Sixtie Mixtie, Sticky Stoner, Limbo Trashing en Kees Biet zullen voor zorgen.

Het Idyllische Veldje is dan weer een bosparadijs vol ambacht, creativiteit en de betere dingen des levens. Met als middelpunt de nieuwe Tramontana, een tien meter hoge pleintent, die in bouw en gebruik volledig klimaatneutraal is. Met de Driving Decks loopt de party ook buiten de tenten op rolletjes. De DJ Mobile van Olaf Mooij steken dag en nacht en overal op het terrein de kop op samen met Juxtapose & Eaglemen, Mr Mendel & Rob Manga, Groefmeester K & Thud Hola en De Tropen. En wie nog steeds niet tevreden is die mag binnenkort nog nieuwe namen verwachten.

Deze namen vervoegen eerdere lichtingen die bestonden uit Damien Rice, The War On Drugs, Alabama ShakesIggy Pop, FKA Twigs, Flying Lotus, Róisín Murphy, Death From Above 1979, Blaudzun, Oscar & The Wolf, Ryan Adams, Seasick Steve en Other Lives.

Down The Rabbit Hole 2015 vindt plaats van 26 tot en met 28 juni in Biddinghuizen. Deze editie valt gelijk met Rock Werchter. De kaartverkoop gaat door via Ticketmaster en betaal je 134,90€ (inclusief servicekosten) voor een ticket. Als je met een grote groep vrienden komt, kies dan voor het speciale groepsticket waar je 12 kaarten koopt voor de prijs van 10.

DTRH