fbpx

Dit weekend start 5e editie Masters@Rock 2014

Wie langs de Vredelaan in Torhout passeert kan er niet naast kijken. Het is er een drukke bedoening om een weiland om te toveren tot een festivallocatie. Masters@Rock 2014 is bekend voor zijn ambiance en gezelligheid die tot ver buiten de Torhoutse grenzen reiken.

Masters@Rock 2014 met papa RoachOp vrijdag zullen toppers als Papa Roach, Agnostic Front, Biohazard, Discharge, Evergreen Terrace, Born From Pain, Black Tartan Clan, All For Nothing en The Ignored de pannen van het dak rocken. Zaterdag is het de beurt aan Airbourne, Kamelot, Finntroll, Hacktivist, Corroded, Crucified Barbara, Koritni, King Hiss, After All en Death Enters My Ocean.

Er is slechts één groot podium zodat de bezoekers geen enkele groep hoeven te missen. Voor het eerst is er ook de Jupiler Metal Bar die tussen de optredens door voor de nodige ambiance zal zorgen. Een grote shelter zal de festivalgangers beschermen tegen overvloedige zon en eventuele onweersbuien.

Masters@Rock 2014 vind plaats in Torhout op vrijdag 29 en zaterdag 30 augustus. Tickets zijn beschikbaar via de website en daar staan combitickets te koop aan 79€. Tickets voor vrijdag kosten 45€ en een ticket voor zaterdag kost 55€. Kamperen kun je voor 12€ en parkeren aan 10€.

Masters@Rock 2014 Timetable
Masters@Rock 2014 Timetable