fbpx

De zomer van Marktrock 2016

De Zomer Van Marktrock leeft weer! Nadat het festival van zijn originele locatie, de Oude Markt van Leuven, moest vertrekken zag de toekomst er niet zo rooskleurig uit voor het festival. Maar de organisatie blijft niet bij de pakken zitten en kondigt niet 1, maar 2 nieuwe locaties aan. Het festival leeft nu verder in Aalst en Vilvoorde. Ook Bilzen mag zich weer opmaken voor een editie in 2016.

7029529Marktrock Vilvoorde zal doorgaan op 12 & 13 augustus op het Rooseveltplein. Vrijdag mag het festival Clouseau en Regi ontvangen. Beide zullen hun festivalseizoen openen enkele maanden vroeger op de Weerdse Bierfeesten. Verder die dag zullen ook Stan Van Samang, Gers Pardoel en Slongs Dievanongs op het podium staan.

Zaterdag wordt er meer gedacht aan de kleintjes onder ons want dan staat Piet Piraat op de planken. De nieuwe K3 zal ook te bezichtigen zijn voor de jongsten samen met hun papa’s.

Marktrock Bilzen zal doorgaan op 13 & 14 augustus op het marktplein van Bilzen. Namen kunnen we helaas nog niet geven, maar die kan je binnenkort hier terugvinden.

Marktrock Aalst zal doorgaan op 14 & 15 augustus op de Grote Markt. Zondag zal het festival Milk Inc, Bart Peeters, Natalia, Urbanus & De Fanfaar en Bandits verwelkomen. Maandag zal het programma voor de kinderen net hetzelfde zijn als in Vilvoorde met Piet Piraat en K3, maar zij worden vergezeld door Mega Mindy.

Tickets voor al deze festivals zijn beschikbaar via de website.

AfficheBilzen.indd       AfficheBilzen.indd