fbpx

De 10 mogelijke headliners van Pukkelpop 2018

Stiekem kijken we al uit naar het tweede deel van de festivalzomer, meer bepaald naar Pukkelpop 2018! We zijn alvast benieuwd wie van deze artiesten een uitnodiging krijgt van Chokri.

Wie nog meer kanshebbers en geruchten wil ontdekken, bands die ons overdag opwarmen voor het grote werk op de Main Stage begint, kan hier terecht voor een lijst met overige kanshebbers voor PKP18.

Firefly 2018 Kendrick LamarKendrick Lamar: De Amerikaanse rapper keert in 2018 terug naar Europa en staat al geprogrammeerd op enkele Scandinavische festivals. Ondertussen lijkt het bijna een zekerheid dat we hem deze zomer zullen terugzien op Lowlands en Pukkelpop. Hij zal Pukkelpop afsluiten op zaterdag 18 augustus. 

Netsky: Voor het betere danswerk komen we al snel uit bij onze eigen Netsky. Hij speelt in augustus op het Oostenrijkse FM4 Frequency Festival en is dus een grote kanshebber om een Pukkelpopdag af te sluiten.

Headliners van Pukkelpop 2018: Imagine DragonsImagine Dragons: Ook zij staan als headliner op het Oostenrijkse FM4 Frequency Festival en zijn daarbovenop grote kanshebber voor een plekje op Lowlands. Ondertussen weten we ook dat Imagine Dragons op Pukkelpop zal staan.

The Prodigy: De Firestarters touren komende zomer door Europa en zijn wel héél dicht in de buurt tijdens Pukkelpop. Hun laatste passage dateert al van 2013 en dus is het hoog tijd om hen nog eens op de Main Stage te plaatsen.

Macklemore FM4 Frequency Festival 2018Arcade Fire: Een weekje voor het feest in Kiewit losbarst staat Arcade Fire op het Deense HAVEN festival. Vorig jaar was de band één van de hoogtepunten op Rock Werchter. Arcade Fire zal te zien zijn op de Main Stage op donderdag 16 augustus.

Macklemore: De Amerikaanse rapper kwam in 2014 met Ryan Lewis Pukkelpop al eens op stelten zetten. In 2018 gaat hij opnieuw touren door Europa en is hij in de buurt. Met een nieuwe show en nieuw materiaal lijkt hij klaar om voor een tweede keer de Pukkelpopweide te veroveren.

N.E.R.D: Pharrell Williams gaat weer touren met N.E.R.D en trekt langs de Europese festivals. De Amerikaans funk- en hiphopband is reeds bevestigd voor Lowlands en dus is de kans groot dat we hen binnenkort aan het werk zien op Pukkelpop. De kogel is door de kerk, N.E.R.D staat op Pukkelpop!

Headliners van Pukkelpop 2018: The War on Drugs

Kygo: De Noorse dj zal tijdens Pukkelpop optreden in Oostenrijk en dan lijkt de afstand naar Kiewit niet onoverbrugbaar. In 2015 stond hij overdag nog in de Boiler Room… in 2018 als afsluiter?

The War On Drugs: De band liet eerder al weten dat ze in augustus opnieuw afzakken naar België. Uiteraard verwelkomen we hen met open armen op Pukkelpop op 16 augustus.

Bonobo: Het is al van 2013 geleden, dat we dit dansgrage aapje nog eens zagen op de weide van Kiewit. Ook Bonobo zal op Pukkelpop 2018 spelen!

En wat kunnen we overdag zien op Pukkelpop? Die lijst met kanshebbers en geruchten kan je hier terugvinden.

Pukkelpop 2018 gaat dit jaar door van woensdag 15 tot zaterdag 18 augustus op de vertrouwde Pukkelpopweide in Kiewit, ten noorden van Hasselt. De eerste namen en ticketinfo worden binnenkort vrijgegeven.