fbpx

Clamotte Rock 2022 presenteert volledige affiche

Clamotte Rock 2022 presenteert volledige afficheDe organisatie van Clamotte Rock 2022 is klaar met het huiswerk voor komende zomer. Met het toevoegen van Admiral Freebee en Bizkit Park is de affiche volledig rond. Zo mag Herenthout nabij Herentals zich klaarmaken voor drie dagen festival.

Clamotte Rock 2022 presenteert volledige affiche met WolfmotherVoor vrijdag 27 mei werden eerder al Bart Peeters, The Kids, Meltheads, The Chalkheads en een dj set van Adriaan Van den Hoof aangekondigd. Op zaterdag weet het festival drie podia te vullen. Op het hoofdpodium staan Wolfmother, Admiral Freebee, Glints, Bizkit Park, Sloper, Crooked Steps en Laston & Geo.

Clamotte Rock 2022 presenteert volledige afficheEr zal ook een outdoor podium zijn met ‘Le Jardin’. Daar staan Dr Lektroluv, The Darkraver, Hypesquad, Superstyling, Jan en Kerck achter de draaitafels. Op de ‘Back 2 Basicz’ stage staan Roma, ZT Musik, Mixomaz, B2B Soundsystem, Donelly, Freeee, D&A en Emillion.

Nog meer goed nieuws: Dit jaar wordt het festival al op gang getrapt op donderdag met De Kreuners, Discobaar A Moeder en een 150-jarig jubileumconcert van de lokale fanfare met The Priceduifkes. 

Clamotte Rock 2022 vindt plaats in Herenthout van donderdag 26 tot zaterdag 28 mei. Tickets zijn te koop via de website en een combiticket voor drie dagen kost 60.80 euro. Aangekochte tickets in 2020 en 2021 blijven geldig voor 2022. Iedereen die in 2020 of 2021 een combi ticket had gekocht, zal wel nog een apart ticket moeten kopen voor de extra festivaldag op donderdag.