fbpx

Cactusfestival 2023 onthult timetable en festivalterrein

CactusfestivalHet programma voor het veertigste verjaardagsfeest van Cactusfestival was al een tijdje compleet. Enkele dagen voor het festival van start gaat is nu ook de timetable voor Cactusfestival 2023 online gezet. Onderstaand kan je meteen het hele festivalterrein ontdekken.

Eerder werden al The Libertines, TaminoThe VaccinesGoose, Kurt Vile & The Violators, Arsenal, Róisín Murphy en veel meer aangekondigd voor deze verjaardagseditie.

Cactusfestival BazaarAls deze jubileumeditie te zwaar wordt, kan je tot rust komen in Cactus Oasis. Bij een lege maag, kan je uw smaakpapillen verwennen in de Bazaar. Zet je even boven het gewone volk en geniet op grote hoogte in de Skybar. Of geef je oren rust en laat je inspireren in Deco. Alles is aanwezig om fris en goed gevuld een hele festivaldag te overleven.

Cactusfestival 2023 vindt plaats in het Minnewaterpark te Brugge van vrijdag 7 tot en met zondag 9 juli. De ticketverkoop voor de 40e verjaardag van Cactusfestival is beschikbaar via de website, waar een 3-dagen kaart 150 euro kost. Dagtickets gaan voorlopig aan 70 euro over de digitale toonbank. Voor de jongste festivalgangers zijn er tickets aan een zeer voordelige prijs beschikbaar.

Cactusfestival 2023 onthult timetable
Cactusfestival 2023 onthult timetable
Cactusfestival 2023 onthult festivalterrein
Cactusfestival 2023 onthult festivalterrein