fbpx

Blues Peer 2022 maakt laatste namen en timetable bekend

Blues Peer 2022 maakt laatste namen en timetable bekend met The Sore Losers

Blues Peer heeft na 35 jaar geschiedenis een nieuwe organisatie en die is zich volop aan het bewijzen. Zo heeft het festival de timetable online gezet en onlangs nog nieuwe namen aangekondigd voor de editie van 2022. We noteren de komst van The Sore Losers, Stef Kamil Carlens, Ina Forsman, Guy Swinnen Band, Black Cat Biscuit en Stef Paglia Trio.

Blues Peer 2022 maakt laatste namen en timetable bekend met The Sore LosersOp vrijdag 3 juni is iedereen welkom op het gratis volksfeest met Ian Siegal, DeWolff en The Bruceband. Voetbalfans hoeven niets te missen van België-Nederland op groot scherm en sluiten ze de festivaldag af met een afterparty van High Voltage by Willy!

In de eerste lichting werden namen bekend gemaakt zoals 10cc, Danny Vera, Cedric Burnside, Robert Finley, King Solomon Hicks, Laurence Jones, The Bluesbones, The Sheepdogs, Sugaray Rayford, Nick Waterhouse en Southern Avenue.

Blues Peer 2022 vindt plaats aan De Deuster naast de Finse Piste te Peer in het Pinksterweekend van 3, 4 en 5 juni. Tickets zijn beschikbaar via de website waar een King Combiticket €75 kost. Er zijn ook dagtickets beschikbaar aan €45 en op vrijdag opent het festival met een gratis dag.

Blues Peer 2022 Timetable
Blues Peer 2022 Timetable