fbpx

Blokkenschema Vestrock 2015 online

1476003Het Nederlandse festival Vestrock is volledig klaar met haar huiswerk en heeft ook de timetables online geplaatst. De komende editie bestaat weer uit 3 dagen waarvan één dag voor de jongeren onder de noemer Vestrock Junior. Vrijdag mag het festival Oorgasme, Bombay, Wallace Vanborn, Drive Like Maria en Showtek ontvangen op de Jupiler Stage. De Zeeland Stage doet niet slechter met Mr Polska, Batmobile, Dotan en Arsenal. Voor de Silent Stage noteren we Elroy, Funkstarz, T & Sugah, Nobody Beats The Drum, Dirtcaps, Darkraver en Mental Theo. Op The Living staan dan weer Herman Brock Jr, Black Horse Society, Echotape, Maaike Ouboter, Monster Youth en The Raglans.

AnoukZaterdag gaat het festival verder met Willow, Tourist Lemc, Fatherson, Douwe Bob, Zornik en Anouk op de Jupiler Stage. De Zeeland Stage belooft ook weer mooi te worden met My Dog Is Radioactive, Navarone, Kovacs, Giant Sand, Lonely The Brave, Therapy? en Don Diablo. In Vestrock University kan je dan weer veel opsteken van Boswachter Arjan, Jochem Cats, Dr Valerie Dewaelheyns, Kees Moeliker, Bobbi Eden en Guido Weijers. Dan barst het feest los onder de noemer Silent Stage met Banganagangbangers, JRD, Mason, Pep & Rash, Redondo en Goe Vur In Den Otto Soundsystem. Op The Living staan Lookapony, Pollyanna, The Pheromones, Tout Va Bien, Helsinki, Paceshifters en Blaas Of Glory.

De laatste festivaldag is het tijd voor Vestrock Junior. De Jupiler Stage wordt dan de Jup Stage met Brandweerman Sam, Kinderen Voor Kinderen met de musical Waanzinnig Gedroomd. Ook Yes-R en Ronnie Flex komen nog langs. De Zeeland Stage host Sarah & Julia, Mainstreet en Nielson. In Vestrock University kan je ook weer iets opsteken van Robinson Crusoe, Timothy Van Damme, Theater Hutsepot, Dr Leen Van Campenhout en Freek Vonk. In de Silent Stage zijn er dan weer Dance Workshop Moves, Dance Demonstratie Moves en Erik Arbores. The Living staat dan weer vol met workshops van de Herman Brood Academie.

Vestrock 2015 vindt plaats van 5 tot en met 7 juni met op zondag Vestrock Junior in het Zeeuws Vlaamse vestingstad Hulst, op een prachtig eiland in de Buitenvest. Tickets zijn beschikbaar via de website en een Combi voor vrijdag en zaterdag kost 50€. een dagticket voor zaterdag kost dan weer 35€ en voor vrijdag 30€. Toegang tot de camping kost 10€. Een ticket voor Vestrock Junior kost maar 17,5€.

Blokkenschema Vestrock 2015 online