fbpx

Best Kept Secret wijzigt data 2019 en valt weekje vroeger

Best Kept Secret wijzigt data 2019Aandacht, fans van Best Kept Secret! De organisatie liet zonet weten dat het festival niet zal doorgaan op 7, 8 en 9 juli, maar een weekje vroeger zal plaatsvinden, namelijk van 31 mei tot en met 2 juni 2019. Zo vallen alle puzzelstukjes beter in elkaar op vlak van programma, locatie en logistiek, laat het festival weten.

De originele data viel samen met Pinkpop 2019 en hierdoor moesten veel festivalgangers kiezen tussen beide festivals. Best Kept Secret heeft nu dan toch besloten om van data te veranderen zodat ze een nog betere affiche kunnen presenteren.

“Hadden we dit niet drie weken geleden kunnen weten, toen we de data aankondigden? Wellicht, maar op basis van extra informatie en nieuwe inzichten hebben we besloten dat we een weekend eerder een nog beter festival kunnen neerzetten.” – Best Kept Secret

Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Heb je al kaarten voor het early-bird tarief gekocht? Wie reeds tickets gekocht heeft, krijgt een mail met alle details, inclusief een optie om je geld terug te krijgen, indien je niet meer kunt in het nieuwe weekend. Voor meer informatie: mail met klantenservice@eventim.nl of bel 0900-500 1353 (lokaal tarief).

Best Kept Secret data 2019