fbpx

Arsenal, Magnus en Dotan maken affiche Gladiolen 2015 compleet

 

Dotan maakt affiche Gladiolen 2015 compleetDe 16de editie van muziekfestival Gladiolen heeft heel wat moois in petto. Arsenal, Magnus en Dotan maken de affiche van Gladiolen 2015 compleet. De ticketprijs blijft traditiegewijs laag: 25 euro voor 25 bands.

Dotan en Magnus spelen op vrijdag 22 mei samen met rockbands Willow, Team William en Rhinos Are People Too. En met een vinnige DJ-set van Mumbai Science als afsluiter is de Mars Main Stage op vrijdag goed gevuld. Op de DJ-podia zullen ondertussen onder andere Alvar & Millas, Zohra en Laston & Geo hun beats laten klinken.

Arsenal maakt affiche Gladiolen 2015 compleetZaterdag 23 mei is het de beurt aan hoofdacts Arsenal, K’s Choise en Urbanus. Het jonge talent van Soldier’s Heart, Douglas Firs en Five Days vervolledigt die zaterdag het hoofdpodium, waar Studio Brussel-DJ’s Christophe Lambrecht en Ilse Liebens zullen zorgen voor de afterparty. Achter de draaitafels van de DJ-podia vind je die dag Michael Midnight, DB Vox en Only The Lonelies.

Gladiolen 2015 vindt plaats of de festivalweide van boekel op vrijdag 22 en zaterdag 23 mei. Tickets zijn beschikbaar via de website en de organisatie blijft trouw aan zijn reputatie van betaalbaar festival. Dagtickets zijn verkrijgbaar aan 15 euro voor vrijdag en 17 euro voor zaterdag. Met een combiticket ben je nog goedkoper af: voor amper 25 euro krijg je 25 groepen en DJ’s te zien.