fbpx

Annulaties en nieuwe namen voor de Booth van Pukkelpop

Heel wat Pukkelpop-activiteit vandaag en we beginnen meteen met het slechte nieuws. Er zijn twee afzeggingen voor zaterdag 20 augustus: Sharon Jones & The Dap-Kings en Transviolet.

Het goede nieuws is dat er een pak namen bijkomen. Pukkelpop opent de deuren al op woensdag 17 augustus en naast het befaamde Boilerfeestje openen ook de Castello en de Booth, het gloednieuwe dj-podium. Die avond zullen Konna, Lee Davon en Gewelt er het beste van zichzelf geven.

Op donderdag sluiten Michael Midnight en Hush Hefner de Booth af, op vrijdag is het de beurt aan de Gentse mixmeester Thang en op zaterdag openen Vice City Residents het nieuwe podium waardoor Kiani & His Legion de afsluitende set voor zijn rekening neemt.

Al het nieuws over andere annulaties en de ticketverkoop kan je hier terugvinden. Tickets omruilen doe je het best via de officiële omruilservice van Pukkelpop.

De 31e editie van Pukkelpop gaat door van 17 tot en met 20 augustus in Kiewit. Tickets zijn te koop via de website van het festival. Een combiticket kost €199, dagtickets gaan de deur uit tegen €99. Alle donderdag-tickets zijn al uitverkocht.