fbpx

Affiche Voodoo Village 2022 compleet

Voodoo Village 2022De organisatie van Voodoo Village 2022 is klaar met het huiswerk. De affiche voor het festival is nu compleet en zo kan het aftellen naar een mooie nazomer beginnen. Zo zullen ook Kas:st, Koze en Angelos hun opwachting maken aan het s’ Gravenkasteel in Humbeek.

Het festival groeit dit jaar tot een tweedaagse met maar liefst 6 podia. Hoofdpodium The Yard bevindt zich in achtertuin van het kasteel en The Forest dompelt je in een mysterieuze en magische sfeer middenin het bos. The Shelter biedt dan weer onderdak voor de betere techno en visuals van scenograaf René van Dijk. Liefhebbers van House vinden hun thuis in The Observatory.

Affiche Voodoo Village 2022 compleetOok foodies komen aan hun trekken, zo serveren Wout Bru met La Bru’sserie, Luc De Laet met Butchers en Jules Koninckx met Maven het beste uit hun keuken.

Diezelfde kasteelserre wordt na het laatste avondmaal omgevormd tot The Bulldog Glass House met kokende beats. Jupiler tapt uit een ander vaatje en plant met The Mirror House een discospiegelhuis op het festivalterrein.

Eerder wist de organisatie al BiBi Seck, Echonomist, Fedele, Pan-Pot, Fjaak, Konstantin Sibold, Mind Against, Recondite, Stavroz, Âme, Ida Engberg, Len Faki, Maxim Lany, Nico Morano, Sam Paganini en veel meer naar het festival te halen.

Voodoo Village 2022 vindt plaats in het Gravenbos rond het Humbeekse ’s Gravenkasteel te Grimbergen op zaterdag 10 en zondag 11 september. Tickets voor Voodoo Village zijn beschikbaar via de website waar een weekendticket €105 kost. Dagtickets zijn te vinden aan €64. Verder zijn er ook al comforttickets, Tribal Food Experiences, hotel packages en boottickets beschikbaar.

Affiche Voodoo Village 2022
Affiche Voodoo Village 2022