fbpx

Affiche Speedfest 2015 compleet

EaglesDe herfst is elk jaar opnieuw een moeilijke periode waarin we de recente festivalzomer moeten verwerken. Daarbovenop is het ook nog eens lang wachten op de volgende festivalzomer. Dat dachten de mannen van Peter Pan Speedrock ook, dus begonnen ze 10 jaar geleden maar zelf een indoor festival. Intussen is Speedfest toe aan zijn 10de editie en mag het dit jaar weer een mooie affiche voorleggen.

Met het toevoegen van The Legendary Shack Shakers, WhiskeyDick, Honeymoon Disease, Black Tusk, Giuda en The Hip Priests is de affiche voor deze jubileumeditie compleet.

Eerder werden al de namen Refused, Danko Jones, Carcass, Napalm Death, Obituary, High On Fire, The Dictators, Pro-Pain, Backyard Babies, Voivod, Klingonz, Crobot, Bob Wayne, Scorpion Child, Avatarium, The Vintage Caravan, Radio Bikini, Buffalo Summer en Nick Oliveri’s Mondo Generator toegevoegd. Natuurlijk zal ook Peter Pan Speedrock zelf een set spelen. Als kers op de taart is niemand minder dan Eagles Of Death Metal headliner.

Speedfest 2015 vindt plaats in het Klokgebouw van Eindhoven op 21 November. Kaartjes zijn beschikbaar via de website en voor 48€ ben je erbij.

image