fbpx

Affiche Pitfest 2023 compleet

Nu Groezrock definitief verdwenen is van de festivalkalender, moeten we die leegte opvullen met alternatieven zoals Pitfest 2023. Het festival neemt alvast een mooie optie om dat gaatje te vullen met toevoegen van de laatste 11 namen. Hiermee is de affiche voor komende editie compleet.

PitfestHeadliners van dienst zijn Terror, Mayhem en Madball. Verder staan ook Marduk, Phil Campbell & The Bastard Sons, Killing Time, Exhorder, Cockney Rejects, Midnight, Onslaught, Grave, Aborted, Unearth, Cro-Mags, Incantation, Dog Eat Dog, Full of Hell, Catharsis, Dwarves, Sheer Terror, Bulldoze, Zeke en Nine Pound Hammer op het festival. Alle namen voor Pitfest waaronder een mooi pakketje uit Nederland, kan je hieronder ontdekken op de affiche.

Pitfest 2023 vindt plaats van vrijdag 30 juni tot en met 2 juli op de Oude Meerdijk te Emmen. Tickets zijn beschikbaar via de website waar drie dagen festival amper 99 euro kost. Een ticketje voor de camping kost dan weer 25 euro en dagtickets gaan voor 40 euro of 47,5 euro over de digitale toonbank.

Affiche Pitfest 2023
Affiche Pitfest 2023