fbpx

Affiche Jera On Air 2016 bijna compleet

John CoffeyJera On Air voegt weer enkele nieuwe namen toe aan het programma. Langzaam aan worden de laatste plekjes op de affiche ingenomen. While She Sleeps en Fallujah zakken af naar Ysselsteyn en Joe McMahon van Smoke Sets Fire zal er een akoestische set brengen. Het Tilburgse Pelgrim mag dan weer, als winnaar van ‘Guts And Glory’, het festival openen.

Enkele weken eerder werden ook al Nederlandse toppers toegevoegd met John Coffey, Jaya The Cat en Tim Vantol. Ook de Britten van Monuments zijn eind juni van de partij.

De organisatie belooft nog enkele mooie verrassingen wat betreft de laatste toevoegingen aan het programma. Eerder werden al Pennywise, H2O, ZebraheadThe Amity Affliction, August Burns Red en veel meer op de affiche gekleefd.

Jera On Air 2016 vindt plaats op 24 en 25 juni in De Vlies van het Limburgse Ysselsteyn. Combitickets zijn beschikbaar via de website aan een democratische prijs van 55€. Voor de camping betaal je 15€ extra. Er zijn ook dagkaarten beschikbaar aan 25€ voor vrijdag en 45€ voor zaterdag.

JOA new