fbpx

Affiche Festival Dranouter 2016 compleet

DranouterDe organisatie van Festival Dranouter is klaar voor komende editie. De laatste toevoegingen zijn Suzanne Vega, Bent Van Looy, Guido Belcanto, Berlaen, Walrus, Les Frères Lemay, Ìmar, Jan De Smet & De 2 Centimeters, De Held, Wim Claeys, Estbel, I Fratelli Tarzanelli en de winnaars van de Nekka Nacht: Zoek & Reizigers, Brent Beukelaer en Jeroen Kant.

Vorig jaar introduceerde het festival twee nieuwe podia, namelijk Nekka en FolkOff en dat werd duidelijk gesmaakt. Vandaar dat ze vanaf dit jaar deze podia samenvoegen tot een nieuw en groter podium, namelijk De Voute. Eerder werden al namen bekend gemaakt als Balthazar, Tout Van Bien, Tourist LeMC en Dez Mona. Ook Michael KiwanukaTrixie Whitley, Emiliana Torrini en Yevgueni zijn van de partij.

Festival Dranouter 2016 vindt plaats aan ‘t Folk van 5 tot en met 7 augustus in Dranouter. De ticketverkoop loopt via de website van het festival. Hier kan je ook een Natuurpunt-weekendticket aankopen waarbij €5 per ticket integraal naar de werking van Natuurpunt gaat.