fbpx

Affiche en timetable PITCH Festival 2015 compleet

PITCHaffMojo Concerts heeft weer een nieuwe lijst namen aangekondigd voor PITCH Festival 2015. Hiermee is het programma voor komende editie compleet en gooien ze meteen de timetables online. Met nog een maand tot het festival van start gaat, mogen we Mura Masa, Danny L Harle, Garden City Movement, Ebbo Kraan, Overlast, I Am Feiertag, CUT, ZES en QT met Sophie noteren op de affiche.

Ook zijn de details van het nieuwe podium bekend gemaakt. Kaap zal een open air DJ stage zijn met een constante mix uit het beste van wereldmuziek, disco, boogie, funk, soul en hip hop. Als de zon onder is verandert dit in Kaap By Night en zal de traditionele stille disco hier huisvesten.

Toppers op het festival zijn James Blake, Siriusmodeselektor, Flume, Jon Hopkins, Kaytranada, Hot Chip, Jungle, Jamie XX, KwabsLe Le, Young Fathers en Maribou State.

PITCH Festival 2015 gaat door op de Westergasfabriek in Amsterdam op vrijdag 3 juli en zaterdag 4 juli. Er zijn reeds tickets beschikbaar via Ticketmaster. Weekendkaarten kosten 88€, maar er zijn ook dagkaarten beschikbaar aan 49,5€. Beide formules zijn inclusief alle kosten.

PIttCH