fbpx

Affiche en timetable online voor Stonehenge 2023

Metal is ReligionDe grote metalfestivals liggen misschien al even achter de rug, maar de hele zomer lang kan je toch nog terecht op andere metalfestijnen. Zo kan je eind deze maand naar Stonehenge 2023. De organisatie had al een tijdje de affiche bekend gemaakt en ook de timetable staat ondertussen online. Headliners van dienst zijn Autopsy en Hypocrisy. Ook Lik, Ingested, Vomitory en Possessed hebben een plekje bemachtigd op de affiche van Stonehenge 2023.

StonehengeVerder valt er heel wat te ontdekken op het fetival met Klont, Corrupt. Nephylim, Stoflik Omskot, Serial Butcher, Mouflon, Fractured Insanity, Skullhog. Gutwrench, Fleshless, Tortharry, Doomas, Purgatory, Côte d’Aver, Ade, Asagraum en Stillbirth. Wie alle bands wil bewonderen op onderstaande timetable van Stonehenge 2023, zal er vroeg bij moeten zijn. De eerste band begint er al aan om 10u!

Stonehenge 2023 vindt plaats aan De Meenthe in het Nederlandse Steenwijk op zaterdag 29 juli. Tickets voor Stonehenge 2023 zijn beschikbaar via de website voor amper 50,99 euro exclusief transactie fee en ticket garantie. Voor deze prijs krijg je 23 bands en festivalpintjes aan 3 euro, maar wie erbij wil zijn moet snel zijn. De laatste tickets zijn in verkoop. Verder hebben we nog enkele tips voor wie zich wil wagen aan stagediven of crowdsurfen!

Stonehenge Timetable 2023
Stonehenge Timetable 2023
Stonehenge affiche 2023
Stonehenge affiche 2023