fbpx

Affiche Concert at Sea 2024 compleet

Concert at SeaEr stonden nog enkele plekjes open op de affiche van Concert at Sea 2024. De organisatie heeft deze nu ingevuld en kondigt de komst aan van Douwe Bob, Sera, The Indien, Zoë Livay en El Flecha Negra.

Eerder had de organisatie al Kane, Suzan & Freek, Nile Rodgers & Chic, Acda en de Munnik, Bløf, Racoon, Chef’Special en veel meer bekendgemaakt.

In de komende maanden wordt de aanvullende programmering voor comedy, feestprogramma en straattheater gepresenteerd. Ook het tijdschema en de plattegrond worden in aanloop naar het festival nog gepubliceerd.

Concert at Sea 2024 vindt plaats op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 juni op het Brouwersdam in het Zeelandse Scharendijke. De kaartverkoop voor Concert at Sea 2024 is beschikbaar via de website. Dagkaarten gaan van de hand vanaf 80 euro voor donderdag of 85 euro voor de andere dagen. Voor een weekendticket leg je 166 euro neer voor 2 dagen of 199,95 euro voor een volledig festivalweekend. De comfortkaarten VIP Arrangementen zijn helaas al de deur uit. Je kan ook al pendelbuskaarten of parkeerkaartjes aankopen en de opties voor te overnachten kan je hier vinden.

Affiche Concert at Sea 2024 compleet
Affiche Concert at Sea 2024 compleet