fbpx

Affiche Brakrock 2023 compleet

Affiche Brakrock 2023 compleetDe organisatie van Brakrock 2023 kan genieten van een welverdiende Paasvakantie, want de affiche voor komende editie is compleet. De laatste toevoegingen voor het festival zijn The Rumjacks, Scream, The Meffs, Straightline, We Outspoken en The Scabby Knees.

Helaas is er ook minder goed nieuws, Suzi Moon zal niet afzakken naar Brakrock 2023.

Brakrock 2022 Circle JerksDit jaar worden er maar drie podia neergeplant in het festivalpark. De Riverstage, Woodstage en Ruinstage, al zal die laatste wel een upgrade krijgen. Wie niet kan wachten tot komende editie kan zich opwarmen aan enkele concerten die je hieronder kan terugvinden.

Eerder werden al Pennywise, The Toy Dolls, PulleyJanez Detd, Terror, Satanic Surfers, Good RiddanceMadball, Dog Eat Dog, H²0, Me First & The Gimme GimmesFrank Turner & The Sleeping Souls op de affiche gezet.

Wie nieuwsgierig is naar Brakrock, kan onze review van voorbije zomer eens bekijken.

Brakrock Ecofest 2023 vindt plaats op vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus in het park aan de Kasteelruïne Ter Elst te Duffel. Momenteel zijn er al Early Bird combitickets te koop via de Brakshop aan 105 euro. Dagtickets zijn beschikbaar aan 65 euro en een plekje op de camping kan je reserveren voor 15 euro.

Affiche Brakrock 2023
Affiche Brakrock 2023
Brakrock Calendar 2023
Brakrock Calendar 2023