fbpx

5 redenen om af te zakken naar Lollapalooza Paris

Nog enkele dagen tot Lollapalooza Paris zijn festivalpoorten opent. Heel wat kleppers zoals Depeche Mode en Gorillaz tekenen present in de Franse hoofdstad. Nog niets gepland tijdens de periode van 21 en 22 juli? Wel, het festival is nog niet uitverkocht en hier zijn nog eens 5 extra redenen om af te zakken naar Parijs!

Kasabian

Nu nog in Parijs, binnenkort ook op de Grote Kaai in Lokeren. Met meezingers als Fire, Re-Wired, L.S.F., Underdog, Eez-Eh, Days Are Forgotten en Club Foot staat de Britse band altijd garant voor een feestje! En zeg nu zelf, Parijs klinkt wel iets romantischer dan Lokeren…

Travis Scott

Nog eentje die binnenkort op een Belgisch festival zal verschijnen. Hij sluit de Pukkelpop-vrijdag af en mag zich daarop voorbereiden onder het goedkeurend oog van de Eifeltoren. De Amerikaanse rapper zal de Main Stage 2 doen daveren in zijn gekende stijl: complete gestoorde chaos.

The Killers

Roze neonverlichting, lasers in alle vormen en kleuren, knalroze confetti… Je zal het geweten hebben: de ‘Grote Brandon Flowers Show’ strandt neer in Parijs met een setlist vol hits en een frontzanger die vooral zijn ego laat spreken.

Years & Years

Op Werchter Boutique stonden Olly en co op het podium met een dertien koppige circusact en dat zal ook in Parijs niet anders zijn. Een horde dansers zal een uur lang dicht – misschien soms wel te dicht – rond Olly Alexander dansen wanneer hij het publiek hits serveert – die al uitgegroeid zijn tot kleine popklassiekers – als King, Desire, Take Shelter, Shine en Sanctify.

Bastille

Met nieuw materiaal onder de arm zakt Bastille af naar de Hippodrome De Longchamp. Ze treden er niet op als headliner om ‘Quarter Past Midnight’, maar overdag om 18:30. Alleen al door hun bandnaam zijn de Britten zeer geliefd in Parijs… Bastille Day valt voor een keertje op 21 juli.

Lollapalooza Paris 2018 vindt plaats op zaterdag 21 en zondag 22 juli in Parijs, meer bepaald op de Hippodrome De Longchamp. Tickets zijn beschikbaar via Ticketmaster en een weekendje Parijs heb je al voor 149€.