fbpx

Win festivaltickets voor een dag naar keuze

Het festivalseizoen is volop bezig en dus is het hoog tijd dat we je festivalzomer nog een extra boost te geven! TicketSwap helpt je hierbij een handje. Het platform waar je veilig en snel tweedehands e-tickets kan kopen en verkopen geeft 2 gratis festivaltickets weg voor een dag naar keuze! 

Keuzestress en weet je niet goed welke festivals er nog op de kalender staan? Doe hier dan inspiratie op: bit.ly/99Festivals-TicketSwap

Meedoen aan de wedstrijd doe je via onze 99Festivals – Facebookpagina. Daar kan je meer details over de wedstrijd terugvinden en deelnemen. We contacteren de winnaar op donderdag 12 juli. Hieronder kan je de wedstrijdvoorwaarden nog eens nalezen.

 

Voorwaarden: Tickets worden voorzien zolang de voorraad strekt en dit voor een totale (2 tickets), maximale waarde van €200. Er kunnen 2 tickets gereserveerd worden voor 1 niet-gepersonaliseerde evenement naar keuze. Een ‘niet-gepersonaliseerde’ evenement houdt in dat er geen identiteitscontroles zijn aan de ingang van het evenement. Nadat 99Festivals de winnaar aankondigt, worden zijn/haar contactgegevens doorgegeven aan TicketSwap NV, die op zijn beurt de winnaar contacteert en verder coördineert.