fbpx

Solar Weekend 2015 presenteert affiche

72232-jett-rebel-lanceert-nieuwe-single-pineapple-morning-1036610Organisatie Extrema heeft de affiche vrijgegeven voor de editie van 2015 van het festival Solar Weekend. Het thema van dit jaar is ‘Cinema’. Het festival heeft weer een mooi pak namen. Eén van de smaakmakers op het hoofdpodium dit jaar is Jett Rebel. Ook Sir Bob Cornelius Rifo, bekend van The Bloody Beetroots is van de partij. Iemand anders die werkelijk elke zaal in Nederland op zijn kop zette dit jaar is Typhoon. Andere artiesten op de Main Stage zijn de Catalaanse feestbeesten van La Pegatina, FeestDJRuud, Afterpartees en Gramatik.

De knaller in de Techno Tent is Adam Beyer, synoniem voor alles dat met techno te maken heeft. Andere headliners zijn Monika Kruse, Speedy J en Carl Craig. De House Of House kent ook dit jaar weer een prachtig decor en artiesten. De Nederlandse DJ en producer Don Diablo brengt tegenwoordig meer tijd door in het buitenland dan in eigen land. Franky Rizardo is nog zo’n Nederlandse house-dj die hard aan de weg timmert. Sick Individuals, Gregor Salto, Erick E, Roog en een hoop andere namen maken het programma van de House of House compleet. Dan is er nog RAUW. Het niet te vergeten podium van Joost Van Bellen, samen met het Britse Decked Out heeft Van Bellen met Vitalic, Alex Metric, Mike Mago en Feadz enkele mooie namen neergezet.

17049406866_37d5648b5fNaast Typhoon valt er op het gebied van hiphop, R&B en dancehall nog veel meer te beleven. Zo komt onder meer het ensemble Nouveau Riche All Stars voor vermaak zorgen. De groep neemt Mr Polska, Ronnie Flex, Boaz Van De Beatz en nog veel meer hiphopsterren uit Nederland mee. Andere grote namen in de Container Compound zijn ExtinceBroederliefde, Dio en The Partysquad. Naast gevestigde namen biedt Solar Weekend ook ruimte aan lokaal talent. Zo is dit jaar de Ouwehoeah Stage, waar de zes grootste collectieven uit Limburg de ruimte krijgen om hun eigen feestje neer te zetten.

Solar Weekend 2015 vindt plaats aan de Maasplassen bij Roermond van 30 juli tot en met 2 augustus. Tickets zijn beschikbaar via de website en je hebt 4 verschillende soorten tickets. 4 Day Holiday, 3 Day Holiday en dan natuurlijk Weekend tickets of Day tickets. Prijzen in deze volgorde zijn 135€, 115€, 79€ en 49€, allemaal exclusief servicekosten.

Solar