Reünie van Destiny’s Child op Coachella 2018?

Destiny's ChildCoachella zou wel eens voor dé verrassing van 2018 kunnen zorgen. Want een reünie van Destiny’s Child lijkt mogelijk.

Nadat Beyoncé haar festivaloptreden op Coachella 2017 moest annuleren, beloofde ze dat goed te maken aan haar fans in 2018. In juli wist Queen B te bevestigen dat ze zal aantreden op Coachella 2018. Maar nu lijken er hier en daar wat (sterke) hints op te duiken dat ze daar niet alleen zal staan.

Fans verzamelden alle hints bij elkaar en kwamen maar tot 1 conclusie: de populaire meidengroep komt terug in 2018!

Zo postte Beyoncé een opmerkelijke foto (zie hieronder) van zichzelf met een AC/DC t-shirt, waarbij de ‘DC’ nadrukkelijk in beeld wordt gebracht. Queen B strooit maar al te graag hints in het rond via haar Instagram, zoals over haar zwangerschap en haar recentste album ‘Lemonade’.

Ook de onderstaande tweet van LaTavia Roberson was opvallend. En dan is er nog het derde groepslid Michelle Williams, die een foto poste van een outfit die ze droeg tijdens haar Destiny’s Child periode.

Drie subtiele hints die allemaal rond dezelfde periode werden gepubliceerd… het zou dus zomaar kunnen. Een reünie van Destiny’s Child op Coachella 2018? Wie weet…

Destiny's Child Beyonce

Destiny's Child 2