fbpx

Nieuwe namen voor Festival Dranouter 2022 met Tourist LeMC en meer

Nieuwe namen voor Festival Dranouter 2022 met Tourist LeMC en meerEen fikse bui met namen voor Festival Dranouter 2022! We noteren de komst van Tourist LeMC, Crossbones Trombones, Yong Yello, Monsieur Doumani, Make a Move, Portland. Marvara, Flanders Ethno en Sylvie Kreusch naar het West-Vlaamse festival.

Enkele weken geleden werden ook Zaz, Tindersticks, Querbeat, Kids With Buns, K.Zia, Daði Freyr, Madou, Black Water County en Raske Drenge aan de affiche toegevoegd. Ook Rodrigo Y Gabriela, Intergalactic Lovers, SX staan op de planken in Dranouter.

DranouterHiermee is het programma voor het festival bijna compleet. We mogen ons wel nog verwachten aan een flinke portie folkacts, DJ’s, randanimatie, fanfares, straatanimatie, themabars en kleurrijke foodstanden.

Festival Dranouter 2022 vindt plaats op de festivalweide van ’t Folk in het gelijknamige West-Vlaamse dorpje Dranouter op 5, 6 en 7 augustus. Tickets zijn verkrijgbaar via de website waar een combikaart met camping €162 kost. Er zijn vanaf nu ook dagtickets te koop aan €87.

Festival Dranouter 2022