Nieuw: de beste releases op onze Spotify!

Op deze prachtige Paasmaandag starten we met iets nieuws! We gaan vanaf vandaag, elke twee weken, de 30 beste nieuwe releases met jullie delen via ons Spotify-kanaal.

Nieuw: de beste releases op onze Spotify met InterpolIn onze eerste lijst staan meteen enkele grote namen! Zo laat Oliver Heldens zijn liefde voor dit mooie weer blijken met Summer Lover en ook Interpol geniet van het extra dagje vakantie en laat de gitaren knallen in The Weekend.

Lil Dicky wil deze week de aandacht vestigen op onze prachtige planeet met het liedje Earth. Op deze track hoor je onder meer Halsey, Ed Sheeran, Justin Bieber en Sia. Diezelfde Sia loste samen met Diplo en Labrinth een nieuwe Genius.

Maar één letter verschil, maar ook SZA heeft een nieuwe release, samen met Travis Scott en The Weeknd. Het lied heet Power is Power en is uitgebracht naar aanleiding van het laatste seizoen van Game of Thrones.

Voor deNieuw: de beste releases op onze Spotify met Pink bezoekers van Rock Werchter hebben we twee nieuwe releases in petto. Can We Pretend van P!nk en Imported van Jessie Reyez, met een geweldige feature van 6LACK. Maar ook voor de Pukkelpop-fans valt er weer heel wat nieuws te horen. Zo hebben Billie Eilish, Tame Impala, Anderson .Paak, blackwave. en Chase & Status allemaal nieuwe tracks op de wereld losgelaten.

Daarnaast is Lil Uzi Vert terug uit pensioen en verrast hij ons met That’s A Rack en ook een jaar na z’n overlijden brengt Avicii nog het lied SOS uit met Aloe Blacc.

Verder hebben we nog een remix door R3HAB van de klassieker All Around The World en een opvallende remake van Zeil Je Voor Het Eerst door Milow uit het programma Liefde Voor Muziek. Ook Beyoncé heeft besloten een remake te maken van Before I Let Go en bracht dit lied uit op haar surprise-album HOMECOMING, samen met haar film op Netflix. Daarnaast kan je in de lijst ook nog Kygo, Rita Ora, Warhola en Aya Nakamura terugvinden.