Mark Ronson en meer naar het Britse V Festival 2015

mark-ronson-2014-promoHet Brits dubbelfestival V Festival heeft de opnieuw enkele namen voor haar affiche van 2015 gepresenteerd. Het festival mag dit jaar 20 kaarsjes uitblazen en doet dat samen met Example & Wire, Maverick Sabre, Scouting For Girls, Aston Merrygold, Bleachers, Tove Lo en, een naam waar ze in de Lage landen serieus om gaan vloeken, Mark Ronson. Hiermee is de reden dus bekend voor zijn annulering van Pukkelpop en Lowlands. Ronson geeft duidelijk de voorkeur aan de Britse festivalweides.

In de eerste bekendmaking zaten headliners Kasabian en Calvin Harris. Zij worden bijgestaan door Stereophonics en Sam Smith. Die laatste is nog twijfelachtig omdat hij momenteel buiten strijd is, waardoor het eerste deel van zijn festivalzomer heeft afgeblazen waaronder ook Rock Werchter en Pinkpop.

V Festival is een duo festival in Hylands Park, Chelmsford en Weston Park, Weston-under-Lizard. De V is afkomstig van Virgin Media: sponsor en organisator. Tickets zijn beschikbaar via Ticketmaster UK vanaf woensdag 6 maart 9u lokale tijd. Enkele van deze namen noteren we ook voor de eerste dag van Pukkelpop & Lowlands.

V