Geen Paaspop 2020, data 2021 bekend

I Am Paaspop! Geen Paaspop 2020, data 2021 bekendHet hing al een tijdje in de lucht, maar komende Pasen zal er geen Paaspop 2020 plaatsvinden. In Nederland zijn momenteel alle samenkomsten en evenementen tot 1 juni verboden en helaas valt het Brabants festival daar ook onder.

De organisatie bekijkt momenteel meerdere opties voor de reeds gekochte kaartjes en zal spoedig de mogelijke pistes communiceren via de website. Al kunnen we nu reeds verklappen dat fans hun tickets voor 2020 kunnen omzetten naar de editie van 2021.

Paaspop is meer dan 40 jaar de opener van het Nederlands festivalseizoen en stond dit jaar geprogrammeerd op de festivalkalender van 10 tot 12 april. Toppers die deze editie zouden sieren waren Parkway Drive, Netsky, Anouk, The Streets, Sean Paul, André Hazes, Paul Kalkbrenner, Kensington en Krezip.

Maar er is gelukkig ook goed nieuws! De organisatie bevestigt meteen dat we volgend jaar weer een Paaspop met Pasen mogen verwachten. Paaspop 2021 zal plaatsvinden van vrijdag 2 april tot en met zondag 4 april op zijn vertrouwde Molenheide in Schijndel.

Geen Paaspop 2020