Firefly 2015 presenteert affiche

De Amerikanen laten er geen gras over groeien. Wanneer ze namen bekendmaken voor hun festivals, doen ze dit liefst meteen door volledige affiches te presenteren. En dat is ook het geval voor het Firefly 2015 in Dover.

Het festival presenteert haar gehele line-up met headliners als Kings Of Leon, The Killers, Morrissey, Snoop Dogg, The Kooks, Foster The People, Bastille, Run The Jewels en Zedd. Er moet nog één headliner worden bekendgemaakt. Dit is elk jaar een ‘onverwachte’ naam, met vorig jaar de Foo Fighters en het jaar daarvoor de Red Hot Chili Peppers. Aan jullie dus om na te denken wie dit jaar bovenaan de affiche prijkt.

Firefly Music Festival vindt plaats van 18 tot en met 21 juni 2015 in het Amerikaanse Dover. Dat is tegelijkertijd met Best Kept Secret (dus deze namen mogen we al schrappen), maar een week voor Rock Werchter en Down The Rabbit Hole van start gaan. Als we zien dat Hozier op Werchter speelt, mogen we alvast ook hopen dat enkele andere acts op de affiche ook de oversteek maken naar Europa. Een ticket voor vier dagen Firefly kost je ongeveer 250 dollar.

Affiche Firefly 2015