De beste release op Spotify #2

Er zijn weer twee weken voorbij gevlogen, dus hoog tijd voor een Spotify-update! Ook deze keer hebben we de 30 beste releases gebundeld.

Beginnen doen we met nieuwe leerstof voor onze Rock Werchter-fans en dat is heel wat. P!nk heeft namelijk een nieuwe plaat uit met Khalid: Hurts 2B Human. Op diezelfde donderdag speelt Bastille en zij hebben Doom Days gereleaset. Op zaterdag spelen Mumford & Sons, Florence + The Machine en Macklemore op de Werchterse weide en zij hebben alle drie nieuw materiaal uitgebracht. Mumford & Sons brengt Devil in Your Eye, dat net als Jenny of Oldstones van Florence + The Machine uitgebracht is naar aanleiding van Game of Thrones.

Macklemore kijkt op zijn beurt dan weer uit naar het warme weer met Martin Garrix op de plaat Summer Days. Diezelfde zaterdag speelt ook Bear’s Den, zij brachten Hiding Bottles uit. Zondag kan Mac DeMarco het nieuwe All of Our Yesterdays brengen, maar ook Lewis Capaldi komt die dag met nieuw materiaal: Hold Me While You Wait.

Voor de bezoekers van Pukkelpop zijn er wat minder releases, maar wie weet horen ze het lied Hairpin Turns van The National wel tweemaal! Ook Stormzy heeft na lange tijd nog iets uitgebracht en we zijn er zeker van dat Vossi Bop de weide van Kiewit kan doen ontploffen.

Eminem Coachella 2018Voor onze hip hop fans is er ook heel wat nieuws! Zo hebben Logic en Eminem eindelijk samengewerkt op de plaat Homicide. Daarnaast komt Joyner Lucas met heel wat vragen aan God himself op Devil’s Work. Vervolgens is er ook nieuw werk van onze Nederlandse buren: Lil’ Kleine komt met het zachte Dichterbij Je en Sevn Alias laat de vloer weer shaken met Herres. Verder zijn er nog nieuwe releases van Iggy Azalea, Marshmello, Tyga, Chris Brown, DJ Snake, Sheck Wes, Offset en 21 Savage.

De rest laten we jullie graag zelf ontdekken. Je vindt onder meer nog Noel Gallagher, Bob Dylan, The Kooks, DJ Licious en George Ezra terug in onze lijst.