fbpx

De beste releases op Spotify #4

We genoten een tijdje van een welverdiende rustpauze, maar nu de festivalorganisaties hun eerste namen lossen, zijn ook wij weer helemaal terug met de beste 30 releases in de muziekwereld.

Op 7 november staat Flume in de Lotto Arena. Zij die gaan, zullen ongetwijfeld dansen op zijn nieuwste track Rushing Back. Maar ook de bezoekers van het concert van JID in Trix op 11 december krijgen een nieuwe song voorgeschoteld. Hij komt op de proppen met On Sight, samen met de Free Nationals, Kadhja Bonet en MIKNNA. De fans van Halsey kunnen genieten van haar nieuwe release clementine en krijgen de kans om mee te zingen op 5 maart in de Lotto Arena.

Nadat we HIGHEST IN THE ROOM al meerdere keren te horen kregen op festivals, heeft Travis Scott deze hit eindelijk gedropt. Andere urban artiesten hebben ook duidelijk niet stilgezeten. Zo heeft Post Malone Saint-Tropez gedropt, Tyler, The Creator heeft EARFQUAKE uitgebracht en Juice WRLD stelt Bandit voor.

Nick Cave & The Bad Seeds lanceerde z’n nieuw album Ghosteen, dat niets dan lovende recensies kreeg, net als het nummer Bright HorsesDe post-rockers van White Lies brachten Hurt My Heart uit en ook Elbow heeft niet stilgezeten. Zij presenteren White Noise White Heat.

De rest laten we je zelf ontdekken. Zo is er nog The Script, Kensington, TNGHT, Editors, Blink-182 en nog zo veel meer.