fbpx

De beste releases op Spotify #3

Er zijn weer twee weken voorbij gevlogen, dus hoog tijd voor een Spotify-update! Bekijk hier de 30 beste nieuwe releases.

Zoals gewoonlijk starten we met nieuwe releases van artiesten die deze festivalzomer in België zullen staan. We beginnen met Rock Werchter. Zo hebben we twee zachtere songs van Lewis Capaldi en AURORA en voor zij die het iets harder willen is er RICKY van Denzel Curry.

In augustus is The National tweemaal te zien op Pukkelpop en daarom hebben we ook twee nieuwe releases van hen in de lijst gezet: Rylan en Hey Rosie. Daarnaast komt Frank Carter & The Rattlesnakes met Why a Butterfly Can’t Love a Spider en Charli XCX komt met een zomerse popsong: Blame It On Your Love.

Dit jaar is er voor de eerste maal in Lommel het festival Vestiville, voor de hiphopfans. Deze week kwam DJ Khaled met een nieuw album en daar springt het lied Wish Wish van Cardi B en 21 Savage er voor ons uit.

In onze lijst staan ook enkele artiesten die hun muzikaal hoogtepunt hoogstwaarschijnlijk al zijn gepasseerd, maar toch nog graag muziek uitbrengen. Zo hebben we nieuwe releases van Madonna, Wu-Tang Clan, Blink-182 en Bruce Springsteen.

Verder willen we jullie zeker op wijzen op de nieuwe song van megasterren Justin Bieber en Ed Sheeran: I Don’t Care. Een andere megaster in wording is Halsey en zij heeft na lange tijd ook een nieuwe release: Nightmare.

Verder hebben we nog Mark Ronson, Lana Del Rey, The Black Keys, Rammstein en nog zoveel meer voor jullie!