fbpx

Bonnaroo 2016 presenteert line-up

Niet alleen in Amerika keken ze vol spanning naar de aankondiging van de Bonnaroo 2016 line-up, maar ook in Nederland is het steeds uitkijken. Beide festivals vallen namelijk samen en aangezien er zich een Atlantische Oceaan tussen beide bevindt, staan al deze artiesten dus niet op de komende editie van Pinkpop. Voor Rock Werchter mogen we wel rekening houden met deze namen: Een groot deel zakt later nog af naar Europa.

Pearl JamGrote naam is natuurlijk Pearl Jam, die meteen na het festival 2 maanden vrij zijn. Dead & Company, een verderzetting van de legendarische band Grateful Dead, mag ook het festival headlinen en zal zelfs 2 maal een set afwerken. Laatste headliner is dan weer LCD Soundsystem, die we ook met heel veel liefde zullen ontvangen op onze festivals.

Andere leuke namen op de affiche die we graag terugzien bij ons zijn Macklemore & Ryan Lewis, J Cole, Ellie Goulding, Tame Impala, Death Cab For Cutie, M83, Haim, Chvrches, Band Of Horses, Leon Bridges, Father John Misty, Two Door Cinema Club en Tyler The Creator. De rest van de affiche kan je hieronder ontdekken.

Bonnaroo 2016 vindt plaats van 9 tot en met 12 juni in het Great Stage Park van Manchester. Natuurlijk niet het grote Manchester in de UK, maar Manchester in het Amerikaanse Coffee County, Tennessee. Aan de westkust heeft het Coachella Valley Music & Arts Festival de affiche bekend gemaakt, en ook Firefly Music Festival kent zijn programma.

Bonnaroo 2016