fbpx

99Festivals zoekt versterking!

99Festivals blijft maar groeien en hierbij hebben we jouw hulp nodig! Om onze duizenden bezoekers steeds up-to-date te houden rond het laatste festivalnieuws hebben we extra handen nodig. Ben je gepassioneerd door muziek en volg je het festivalnieuws op de voet? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken om ons 99Festivals-team te versterken!

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar versterking voor onze nieuwsredactie, om zo onze volgers op de hoogte te blijven houden van het laatste festivalnieuws. Aangezien de meeste aankondigingen doordeweeks gebeuren, tijden de kantooruren, is het belangrijk dat je voornamelijk overdag beschikbaar bent.

Je hanteert een aantrekkelijke schrijfstijl, weet wanneer je ‘word’ en ‘wordt’ moet gebruiken en publiceert sneller artikels dan Herman Schueremans op een vrijdagnamiddag. Weten wie Herman Schueremans is, is al een pluspunt! 

Is artikels schrijven niet echt jouw ding en ben je meer een sociaal dier? Wel, ook voor jou hebben we een plekje! Je krijgt de mogelijkheid om in alle vrijheid de social media van 99Festivals verder uit te bouwen en te beheren.

Wat bieden wij?

We bieden jou niet alleen een platform waarbij je artikels meer dan duizenden mensen bereiken, maar je kan ook rustig van thuis uit werken, waardoor een functie bij 99Festivals makkelijk te combineren is met je studie of job.

Je werkt op vrijwillige basis, maar je krijgt de kans om als verslaggever gratis naar je favoriete festivals te gaan. Zo kan je relevante ervaring opdoen in het schrijven van artikels en festivalreviews.

Interesse?

Dit was Pukkelpop 2017

Ben je gebeten door de festivalmicrobe en heb je al zin om aan de slag te gaan? Dan ben jij de ideale persoon voor ons!

Mail je motivatie naar info@99festivals.com. Stel jezelf even voor, vertel ons over je favoriete artiesten en festivals en waarom jij ons 99Festivals-team wil versterken.

Wie weet breng jij deze zomer al verslag uit over je favoriete festivals!